Μια ομάδα δυτών καθαρίζει την λίμνης της Οχρίδας στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε εβδομαδιαία βάση και κάθε φορά βρίσκουν όλα τα είδη των απορριμμάτων που αποτελούν αντικείμενο για πέταμα από τους ντόπιους, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών επιχειρήσεων
Μια ομάδα δυτών καθαρίζει την λίμνης της Οχρίδας στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε εβδομαδιαία βάση και κάθε φορά βρίσκουν όλα τα είδη των απορριμμάτων που αποτελούν αντικείμενο για πέταμα από τους ντόπιους, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών επιχειρήσεων.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμα και οι δύτες σοκαρίστηκαν καθώς βρήκαν μια ολόκληρη γκάμα από έπιπλα όπως, καρέκλες, τραπέζια, στρώματα, που αποτέλεσαν αντικείμενο απόρριψης στη λίμνη η οποία προστατεύεται από την UNESCO.

Όχι για να δώσουμε ιδέες στους κατοίκους της Οχρίδας, αλλά σύμφωνα με τους δύτες, βρίσκουν τα πάντα εκτός από αυτοκίνητα.

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι οι κάτοικοι της Οχρίδας θα ήταν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές για την προστασία της λίμνης τους, αλλά είναι οι ντόπιοι και οι τοπικές επιχειρήσεις τελικά που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά σε αυτήν.

(www.balkans.com)