Ο διαχειριστής διανομής ενέργειας της Αλβανίας κατασκευάζει μια νέα γραμμής μεταφοράς 20 KV στο Φίερι, ενώ η κατασκευή χρηματοδοτείται από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας. Ο επικεφαλής του OSHEE, Αρντιάν Τσέλα, και ο Υπουργός Ενέργειας της Αλβανίας, Νταμιάν Γκικνούρι, επιθεώρησαν την Τρίτη τα έργα

Ο διαχειριστής διανομής ενέργειας της Αλβανίας κατασκευάζει μια νέα γραμμής μεταφοράς 20 KV στο Fier, ενώ η κατασκευή χρηματοδοτείται από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.

Ο επικεφαλής του OSHEE, Αρντιάν Τσέλα, και ο Υπουργός Ενέργειας της Αλβανίας, Νταμιάν Γκικνούρι, επιθεώρησαν την Τρίτη τα έργα.

«Θα υπάρξουν λιγότερες απώλειες ηλεκτρικής ενέργειας κατά την μεταφορά, και οι αυξημένες πληρωμές επιστρέφονται στους πολίτες με τις επενδύσεις», δήλωσε ο Αλβανός υπουργός Γκικνούρι. Επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθούν στο Φιέρι σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες θα συνδέονται και με άλλα σημαντικά έργα για την αλβανική οικονομία.

Ο Αλβανός υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι η επένδυση αυτή θα μειώσει τις απώλειες κατά την μεταφορά και θα αυξήσει την ποιότητα της ενέργειας.