Total και Linde Συμφώνησαν σε Επέκταση της Σύμβασης Παροχής Αερίων Αξίας 1 δισ. Ευρώ

Total και Linde Συμφώνησαν σε Επέκταση της Σύμβασης Παροχής Αερίων Αξίας 1 δισ. Ευρώ
energia.gr
Δευ, 4 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:45
Η γερμανική εταιρία Linde επεκτείνει τη συνεργασία της με την Total Raffinerie Mitteldeutschland με σύμβαση ύψους περίπου 1 δις ευρώ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα των Τμήμα Αερίων της εταιρείας. Η συμφωνία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2018.

Η γερμανική εταιρία Linde επεκτείνει τη συνεργασία της με την Total Raffinerie Mitteldeutschland με σύμβαση ύψους περίπου 1 δις ευρώ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα των Τμήμα Αερίων της εταιρείας.

Η συμφωνία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2018.

Η Linde προμηθεύει τη γαλλική Total με υδρογόνο, οξυγόνο και άζωτο από το 1997.

Με ετήσιο όγκο κατανάλωσης πάνω από 560 εκατομμύρια κυβικά μέτρα οξυγόνου, πάνω από 180 εκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογόνου και 120 εκατομμύρια κυβικά μέτρα ατμοσφαιρικού αζώτου, οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Total στη Γερμανία αποτελούν το μεγαλύτερο πελάτη της Linde στη Γερμανία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία μονάδας διαχωρισμού αερίων στη θέση διύλισης, η οποία ανακτά το διοξείδιο του άνθρακα από τα καυσαέρια του διυλιστηρίου για μεταπώληση στους πελάτες της Linde.

«Με την πρόσφατη συμφωνία, θα συνεχίσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας που διαρκεί δύο δεκαετίες. Είμαστε ευτυχείς να συνεχίζουμε την εποικοδομητική αυτή συνεργασία», δήλωσε ο Willi Frantz, Διευθύνων Σύμβουλος της Total Raffinerie Mitteldeutschland.