Σε ενημέρωση του δικτύου πωλήσεών της για την KENgas, μέσω της οποίας η ΚΕΝ εισέρχεται στην ελληνική αγορά φυσικού αερίου στην Ελλάδα, προχώρησε η εταιρεία κατά την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Θεσσαλονίκη. Όπως τονίστηκε, πρωταρχικός στόχος της KENgas είναι να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις των προμηθευτών φυσικού αερίου στην επικράτεια μέσα στα επόμενα χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Μάνος Μιχαλάκης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ, Στέφανος Βαρουχάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ, Νίκος Πετρομανωλάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της ΚΕΝ και Θωμάς Αντωνιάδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Μακεδονίας - Θράκης. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, επίσης, όλοι οι πωλητές και συνεργάτες που συνθέτουν το δίκτυο πωλήσεων της ΚΕΝ στη Μακεδονία.

O κ. Μιχαλάκης απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίο ευχαρίστησε το δίκτυο πωλήσεων και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. O γενικός διευθυντής της εταιρείας τόνισε ιδιαίτερα τη δυναμική παρουσία και την ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της ΚΕΝ στη Μακεδονία. «Η δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας είναι το βασικό μας μέλημα. Προτεραιότητα αποτελεί η πίστη και η αφοσίωση στις ανάγκες των συνεργατών μας, πάντα με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ΚΕΝ ενημέρωσε το δίκτυο πωλήσεων και για τη δημιουργία γραφείων, στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνεργατών της.