Το Exploration and Production Offshore Congress Hub (ΕPOCH) συνέπραξε με την Lloyd's Register για να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την αξέχαστη εμπειρία να βιώσουν τη νέα τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) που θα χρησιμοποιηθεί στην υπεράκτια βιομηχανία. Το συνέδριο της  EPOCH πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2019.

"Επιλέξαμε την Lloyd's Register ως τον συνεργάτη μας στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας, καθώς αποτελεί ένα από τους κορυφαίους, παγκοσμίως, προμηθευτές επαγγελματικών υπηρεσιών μηχανικής και τεχνολογίας, δηλώνει η κα. Regina Chislova,Project Director της EPOCH. Όλοι οι αντιπρόσωποι θα μπορούν να δοκιμάσουν τον προσομοιωτή ασφάλειας εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality Safety Simulator )που λάνσαρε πρόσφατα η Lloyd's Register, κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου.

Ο προσομοιωτής ασφάλειας εικονικής πραγματικότητας κατασκευάστηκε για να βοηθήσει στην περαιτέρω υποστήριξη της κατάρτισης και της μεταφοράς γνώσης στην ενεργειακή βιομηχανία. Μέσω της εφαρμογής των τελευταίων καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων, η LR δημιούργησε ένα εικονικό περιβάλλον για να καταδείξει την ανάγκη για συνεχή εστίαση στα ζητήματα αξιολόγησης  ασφάλειας και κινδύνου στον κλάδο.

Για να ενημερωθείτε πληρέστερα σε αυτό αλλά και σε άλλες τεχνολογίες που θαπαρουσιασθούν στο χώρο της έκθεσης, εγγραφείτε στο EPOCH https://bit.ly/2IMCk04. Εκτός αυτού, θα υπάρχει ένα διήμερο πρόγραμμα πλήρους επιχειρηματικής ενημέρωσηςγια τα μεγάλα υπεράκτια έργα στην Μεσόγειο και την Δυτική Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας υδρογονανθράκων σε όλη την Μεσόγειο, από την κοινοπραξία ΕΛΠΕ, Total και  ExxonMobil.

Οι παρουσιάσεις επιβεβαιώνονται από τις NOCs, EPCs, Αναδόχους Γεωτρήσεων, Επενδυτές και Κυβερνητικές φορείς. Aνάμεσά τους είναι, μεταξύ άλλων, τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), η BP, η Shell, η ADNOC, η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Γκάνα, η Oando Energy Resources, η McDermott, η Saipem, η TechnipFMC, η Transocean, η Nabors, η Διεύθυνση Πετρελαίου του Λιβάνου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ΕΔΕΥ. Για να λάβετε τον πλήρη κατάλογο, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα: https://bit.ly/2IMCk04