Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση Ειδικών Κάδων Ανακύκλωσης στους Δήμους Παιανίας, Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου

Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση Ειδικών Κάδων Ανακύκλωσης στους Δήμους Παιανίας, Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου
energia.gr
Τετ, 6 Μαΐου 2020 - 09:54

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε σήμερα ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών, γυάλινων και χάρτινων συσκευασιών, στους Δημάρχους Παιανίας Ι. Μάδη, Μαραθώνος Σ.Τσίρκα και Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς. Ειδικότερα στον Δήμο Παιανίας παραδόθηκαν συνολικά 200 κάδοι ανακύκλωσης, στο Δήμο Μαραθώνος 300 και στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου 75 κάδοι.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας και των Δήμων, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων ανταποδοτικής ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, οι κάδοι θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε δημοτικά σχολεία, στα δημοτικά και δημόσια κτίρια των περιοχών.

Κατά την παράδοση στο Δημαρχείο Παιανίας, εκτός από τον Δήμαρχο παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Δάβαρης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ε. Κρεμμύδα.

Στον Δήμο Μαραθώνος υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη ο Δήμαρχος Σ. Τσίρκας μαζί με τους Αντιδημάρχους Χ. Στάμο, Ν. Ευαγγελλόπουλο και τον υπεύθυνο του προγράμματος ανακύκλωσης Ν. Καραγιάννη.

Κατά την παράδοση του υλικού στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου εκτός από τον Δήμαρχο Ε. Μπουρνούς, παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κουσουλάκης και Α. Βασιλόπουλος.