Φλώρινα: Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Απολιγνιτοποίηση στις 11 Νοεμβρίου

Φλώρινα: Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Απολιγνιτοποίηση στις 11 Νοεμβρίου
energia.gr
Πεμ, 5 Νοεμβρίου 2020 - 14:48

Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για τη βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, απολιγνιτοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας διοργανώνει την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Φλώρινας σε συνεργασία με τον τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η συνάντηση θα γίνει στις  19.00, με τίτλο, «Προϋποθέσεις για μια δίκαιη μετάβαση. Το μέλλον της ΠΕ Φλώρινας στην απολιγνιτοποίηση»

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, η βουλευτής Φλώρινας και αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πέτη Πέρκα, και η υπεύθυνη για θέματα Κλιματικής Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ρένα Δούρου.

Στην εκδήλωση θα δοθεί χρόνος εισηγήσεων – παρεμβάσεων στους εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Πανεπιστημίου, των Επιμελητηρίων και Εργατικού Κέντρου, συνδικαλιστικών φορέων και ενώσεων καθώς και των εργαζομένων.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από το fb page του ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το fb page Πέτη Πέρκα και το κανάλι YouTube Πέτη Πέρκα.