Η Air Partner PLC ανακοίνωσε ότι τα υποκείμενα προ φόρων κέρδη για το α΄ εξάμηνο της χρήσης 2022, αναμένεται να διαμορφωθούν χαμηλότερα σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Εμφανίζεται ωστόσο αισιόδοξη για τις προοπτικές των μονάδων ναύλωσης και ασφάλειας. Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου εταιρεία παροχής υπηρεσιών αεροπορίας, ανακοίνωσε ότι αναμένει υποκείμενα προ φόρων κέρδη για το εξάμηνο μέχρι τις 31 Ιουλίου, όχι λιγότερα από 3,7 εκατ. στερλίνες (5,1 εκατ. δολάρια).

 

Για το α΄ μισό του 2021, η Air Partner ανακοίνωσε υποκείμενα προ φόρων κέρδη 10,5 εκατ. στερλίνων, κυρίως λόγω των ισχυρών επιδόσεων και των μέτρων εξοικονόμησης κόστους στα αρχικά στάδια της πανδημίας.

Τα υποκείμενα κέρδη στο α΄ εξάμηνο της χρήσης 2020 διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. στερλίνες.

Η εταιρεία τόνισε ότι βίωσε μια ισχυρή ανάκαμψη στη μονάδα ιδιωτικών αεροσκαφών, και ότι συνεχίζεται η ανάκαμψη στη μονάδα ασφάλειας.

Πρόσθεσε δε ότι βιώνει καλά επίπεδα δραστηριότητας στη μονάδα charter, ενώ οι εμπορευματικές της δραστηριότητες εξακολουθούν να εκτελούν κάποιες εργασίες που σχετίζονται με την πανδημία.

capital.gr