Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ξεκινά το νέο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνει το ΙΕΝΕ με θέμα «Managing Energy Markets in a Complex World», σε συνεργασία με τη Straregy Technics (ειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της στρατηγικής). Το σεμινάριο που οργανώνεται για πρώτη φορά, απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη εταιριών του ενεργειακού τομέα αλλά και

από τη βιομηχανία, τις κατασκευές, τις τράπεζες, δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες κ.α., με σκοπό να εξοικειώσει τον ενδιαφερόμενο με τη δομή και λειτουργία του σημερινού ενεργειακού συστήματος ώστε να μπορεί να αναγνωρίσει, να αξιολογήσει και να αποκρυπτογραφήσει την σημερινή σύνθετη αγορά της ενέργειας.

Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά και διαδικτυακά μεταξύ 16:00 – 20:00. Προβλέπονται δέκα (10) συνολικά συναντήσεις 4 ωρών η κάθε μία, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο εμπεριέχονται ασκήσεις και group work, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης (Certificates) στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους εισηγητές και τις εγγραφές εδώ