Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG, έδωσε  και φέτος το «παρών» ως Technology Partner του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων., υποστηρίζοντας την 30η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου καθώς και την εκδήλωση που ακολούθησε μετά την συνέλευση

Το τμήμα LG Business Solutions υποστήριξε τη διοργάνωση παρέχοντας επαγγελματικές οθόνες στους χώρους διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς, προβάλλοντας τις ομιλίες  που διεξάγονταν στη εκδήλωση καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης του ΣΕΤΕ. 

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, αποδόθηκε ο Απολογισμός του 2021 αλλά και ο Προγραμματισμός των Δράσεων για το τρέχον έτος. Στη Συνέλευση παρευρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Η. Κικίλιας, η CEO του Marketing Greece, κα. Ι. Δρέττα, ο Πρόεδρος της AEGEAN, κ. Ε. Βασιλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φ. Καραβίας και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ. Στην Συνέλευση μίλησε και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρας, ενώ ο πρωθυπουργός, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, χαιρέτισε τους καλεσμένους και τις εργασίες της 30η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος.