Μετά από απουσία 4 ετών, η INTERZOO 2022, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση προϊόντων για ζώα συντροφιάς, πραγματοποιήθηκε στην Νυρεμβέργη. Η Έκθεση έδωσε την ευκαιρία σε 1.329 εκθέτες να παρουσιάσουν σε 28.000 επαγγελματίες από 129 χώρες τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά

Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ, ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος παραγωγός άμμου υγιεινής για γάτες από Ατταπουλγίτη, συμμετείχε ως Εκθέτης και παρουσίασε δύο νέα προϊόντα που συμπληρώνουν την επιτυχημένη σειρά CAT LEADER®, τις CAT LEADER® OUTDOOR LIVING και CAT LEADER® BLACK & WHITE.

Ο Ελληνικός Ατταπουλγίτης, τον οποίο εξορύσσει και επεξεργάζεται η ΓΕΩΕΛΛΑΣ στις εγκαταστάσεις της στον Ν. Γρεβενών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την παραδοσιακή άμμο υγιεινής. Η αξιοποίηση των διαφόρων τεχνολογιών επεξεργασίας σε συνδυασμό με ειδικές φόρμουλες κατά των οσμών δημιουργούν προϊόντα ιδανικά για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας.

Ο αριθμός αλλά και η ποιότητα των επισκεπτών στο περίπτερο της ΓΕΩΕΛΛΑΣ  ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι σαφές ότι οι διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα σε συνδυασμό με την δραματική αύξηση του κόστους ενέργειας, υποχρεώνουν τους αγοραστές να προτάξουν την αξιοπιστία έναντι του χαμηλού κόστους. Αυτό δίνει μια ευκαιρία προσέγγισης αγορών που μέχρι χθες ήσαν απροσπέλαστες, λόγω των πολύ χαμηλών τιμών του ανταγωνισμού.