Ο ΔΕΣΦΑ ασκεί την επιχειρηματική του δραστηριότητα ως Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς της Ελλάδας, έχοντας καθιερωθεί ως αξιόπιστος ενεργειακός εταίρος στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ευρύτερα. Λειτουργώντας και αναπτύσσοντας το Ελληνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου και τις διασυνδέσεις του, ο ΔΕΣΦΑ διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ενεργειακού εφοδιασμού, εξυπηρετώντας τους χρήστες του δικτύου με ασφάλεια, αξιοπιστία, διαφάνεια και εμπορική καινοτομία.

Έχοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη ως στρατηγικό μας στόχο, ξεκινάμε από φέτος μια συστηματική διαδικασία που θα μας επιτρέψει να καθορίσουμε τις βασικές περιοχές επίδρασης της εταιρείας και το περιεχόμενο της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναφορικά με τις σχετικές επιδόσεις και τις πρακτικές μας και σας καλούμε να συμμετέχετε σε έρευνα για την αξιολόγηση των θετικών και αρνητικών επιδράσεων που δημιουργούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν οι δραστηριότητες του ΔΕΣΦΑ στο Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και την Οικονομία.

Η έρευνα έχει δομηθεί σε τρεις (3) ενότητες:                                                                                                                                   

Επιλογή της ομάδας ενδιαφερομένων μερών, στην οποία ανήκετε.
Αξιολόγηση της σημαντικότητας των θετικών επιδράσεων που δημιουργούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν οι δραστηριότητες του ΔΕΣΦΑ.
Αξιολόγηση της σημαντικότητας των αρνητικών επιδράσεων που δημιουργούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν οι δραστηριότητες του ΔΕΣΦΑ.

Όπως αναφέρει ο ΔΕΣΦΑ, η ολοκλήρωση της έρευνας απαιτεί περίπου 15 λεπτά από το χρόνο του ενδιαφερόμενου, ενώ συμπληρώνει ότι η έρευνα είναι ανώνυμη και εμπιστευτική και λήγει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβίου 2022.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη έρευνα ΕΔΩ