Η TotalEnergies εξαγόρασε την startup λογισμικού Nash Renewables, μια από τις τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα επιτάχυνσης της ενεργειακής εταιρείας. Το λογισμικό της Nash Renewables βελτιστοποιεί τις παραμέτρους σχεδίασης και λειτουργίας έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε μια προσέγγιση σχεδιασμού προς αξία.

Επιτρέπει στους προγραμματιστές να διαμορφώνουν νέα έργα σε λιγότερο από ένα λεπτό, να προσομοιώνουν άμεσα προβλέψεις για συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία και να αποκτούν μια ολοκληρωμένη άποψη της παραγωγής αιολικής και ηλιακής ενέργειας.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων των τοποθεσιών στις τιμές της αγοράς που καταγράφονται, αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει στην TotalEnergies να βελτιώσει την κερδοφορία των έργων της.

Η Nash Renewables εδρεύει στη Γερμανία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόκτηση των Dsflow, Nash Renewables και Predictive Layer και καλωσορίζουμε τις ομάδες τους στην TotalEnergies.

«Είμαστε επίσης ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με το Time2plug. Όλες αυτές οι λύσεις θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τις B2B προσφορές μας. την ανάπτυξη των έργων μας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. τις αναλύσεις της αγοράς μας· και την ανάπτυξη σημείων φόρτισης EV», δήλωσε ο Stéphane Michel, Πρόεδρος, Gas Renewables & Power στην TotalEnergies.