Η Hyundai εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα ανταλλαγής στην Κορέα, το οποίο σας επιτρέπει να αγοράζετε EVs όπως ένα iPhone. Η κίνηση αυτή έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους αγοραστές να γίνουν ...ηλεκτρικοί με εκπτώσεις στα νέα Hyundai EV όταν παραδίδουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Eτσι μετά την πώληση ενός ρεκόρ 268.785 πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων πέρυσι, η Hyundai δεν σχεδιάζει να επιβραδύνει φέτος.

Τα ειδικά EV της Hyundai, όπως τα IONIQ 5 και IONIQ 6, γίνονται best-seller σε βασικές αγορές παγκοσμίως. Το IONIQ 5 ήταν το έκτο σε πωλήσεις ηλεκτρικό όχημα στις ΗΠΑ πέρυσι, τη μεγαλύτερη αγορά της Hyundai.

Εν τω μεταξύ, το αναβαθμισμένο Kona Electric της Hyundai κυκλοφορεί ως ένα από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά οχήματα της αγοράς. Το νέο Hyundai Kona διαθέτει μεγαλύτερη εμβέλεια, ταχύτερη φόρτιση και αναβαθμισμένο σχεδιασμό.

Η αυτοκινητοβιομηχανία διπλασιάζει φέτος τα σχέδιά της για την πώληση ακόμη περισσότερων EV, με περίπου 300.000 παραδόσεις το 2024. Τα επενδυτικά σχέδια της Hyundai φέτος περιλαμβάνουν την ενίσχυση της μαζικής παραγωγής EVs, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής της στη Γεωργία.

Η Hyundai αναμένεται να λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV τριών σειρών αργότερα φέτος. Αν και αρχικά πίστευαν ότι θα ονομαζόταν IONIQ 7, οι νέες αναφορές δείχνουν ότι θα πάρει το όνομα IONIQ 9.

Για να υποστηρίξει τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην εγχώρια αγορά της, η Hyundai εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα ανταλλαγής κατά την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Για κάθε νέα αγορά EV, συμπεριλαμβανομένων των IONIQ 5, IONIQ 6 ή Kona Electric, η Hyundai προσφέρει αποζημίωση για την ανταλλαγή ενός μεταχειρισμένου οχήματος.

Η Hyundai το συγκρίνει με την αγορά ενός smartphone, όπου η ανταλλαγή βοηθά στη μείωση του κόστους της νέας αγοράς. Η εταιρεία δίνει "ειδικά οφέλη" στους αγοραστές νέων EV που ανταλλάσσουν τα μεταχειρισμένα τους.