Ο γαλλικός πετρελαϊκός κολοσσός TotalEnergies ανακοίνωσε την τρίτη ότι τα επίπεδα παραγωγής υδρογονανθράκων για το δεύτερο τρίμηνο θα φτάσουν το ανώτατο αναμενόμενο σημείο ενώ η πίεση στα περιθώρια διύλισης θα ελαφρυνθεί εν μέρει εξαιτίας της μεγαλύτερης χρήσης των διυλιστικών μονάδων

Τα τριμηνιαία κέρδη της εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθούν στις 25 Ιουλίου και οι επενδυτές παρακολουθούν στενά την εταιρεία και τους ανταγωνιστές της καθώς τα περιθώρια διύλισης μειώνονται λόγω της μείωσης της ζήτησης βενζίνης. Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου BP νωρίτερα αυτό το μήνα είχε δημοσιεύεσει μια προειδοποίηση για τα κέρδη.

Η Total αναμένει ότι η παραγωγή ορυκτών καυσίμων θα φτάσει στο υψηλό επίπεδο του εύρους που είχε ανακοινώσει νωρίτερα, κοντά στα 2,45 mboe (χιλιάδες βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου) την ημέρα. Η επιχείρηση Integrated Power αναμένεται να αποφέρει κέρδη περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με τριμηνιαίες ταμειακές ροές να συμβαδίζουν με καθοδήγηση από 2,5 έως 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα αποτελέσματα LNG φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές θα κυμανθούν όπως και το πρώτο τρίμηνο.