H έντονη νευρικότητα συνεχίστηκε για άλλη μια συνεδρίαση στην αγορά ενέργειας, με τα προϊόντα να δέχονται έντονες πιέσεις, ενώ το αργό έκλεισε με περιορισμένες απώλειες την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, αλλά με σημαντικότατες απώλειες σε εβδομαδιαίο επίπεδο.

H έντονη νευρικότητα συνεχίστηκε για άλλη μια συνεδρίαση στην αγορά ενέργειας, με τα προϊόντα να δέχονται έντονες πιέσεις, ενώ το αργό έκλεισε με περιορισμένες απώλειες την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, αλλά με σημαντικότατες απώλειες σε εβδομαδιαίο επίπεδο.

Για την ακρίβεια, η σειρά Νοεμβρίου’08 για το Light crude oil έκλεισε την ημέρα στα $93.75/βαρέλι, κλείνοντας σχεδόν αμετάβλητη σε ημερήσια βάση αλλά με απώλειες της τάξης του -12% σε εβδομαδιαία.

Όσον αφορά τα energy products, η σειρά Νοεμβρίου’08 για την RBOB Gasoline έκλεισε την εβδομάδα στα $2.23/γαλόνι, χάνοντας πάνω από $40cents/γαλόνι σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το Gasoil στο Λονδίνο έκλεισε την εβδομάδα στα $867/μ.τ. , με εβδομαδιαίες απώλειες της τάξης του 10%, επίπεδα που είχε να βρεθεί από τις αρχές του περασμένου Μάρτη.