Στο πλαίσιο της επέκτασης των ενεργειακών δραστηριοτήτων της, η ITALMETANO-HELLAS πετυχαίνει μία σημαντική διάκριση στην εγχώρια και διεθνή αγορά φυσικού αερίου εγκαινιάζοντας ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη βιώσιμη ενεργειακή τροφοδοσία βιομηχανιών και πρατηρίων

Η πρώτη πλήρωση και μεταφορά LNG για την εταιρεία, πραγματοποιήθηκε στις 19/08/2024, η παράδοση σε πελάτη του εξωτερικού πραγματοποιήθηκε στις 22/08/2024.

Η ITALMETANO - HELLAS, για την πλήρωση των βυτιοφόρων τις, χρησιμοποιεί την εγκατάσταση φόρτωσης βυτιοφόρων οχημάτων του ΔΕΣΦΑ στον Τερματικό Σταθμό της Ρεβυθούσας.

Προσηλωμένη στο στρατηγικό στόχο της ανάπτυξης και βελτίωσης στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας, αξιοποιώντας την θέση και εμπειρία της από τις μεταφορές συμπιεσμένου φυσικού αερίου CNG, η ITALMETANO - HELLAS εξυπηρετεί έγκαιρα και με ασφάλεια απομακρυσμένα δίκτυα διανομής, πρατήρια CNG - LNG και μεμονωμένους βιομηχανικούς καταναλωτές.

Η ITALMETANO - HELLAS, με το καταρτισμένο προσωπικό και με στόλο βυτιοφόρων LNG – CNG, μπορεί να προσφέρει βέλτιστες λύσεις για την μείωση του κόστους ενέργειας και των ρύπων.