Οι ιδιοκτήτες του καταληφθέντος δεξαμενόπλοιου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για λύτρα σύμφωνα με την ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας. «Οι ιδιοκτήτες του καταληφθέντος σαουδαραβικού σούπερτανκερ που μεταφέρει αργό πετρέλαιο αξίας εκατό εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο καταβολής λύτρων», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

Οι ιδιοκτήτες του καταληφθέντος δεξαμενόπλοιου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για λύτρα σύμφωνα με την ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας.

«Οι ιδιοκτήτες του καταληφθέντος σαουδαραβικού σούπερτανκερ που μεταφέρει αργό πετρέλαιο αξίας εκατό εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο καταβολής λύτρων», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

«Γνωρίζω ότι οι ιδιοκτήτες του δεξαμενοπλοίου διαπραγματεύονται για το θέμα. Δεν μας αρέσει να διαπραγματευόμεθα με τρομοκράτες η πειρατές. Αλλά οι ιδιοκτήτες του δεξαμενοπλοίου είναι αυτοί που κρίνουν τελικά τι συμβαίνει εκεί», δήλωσε ο πρίγκιπας Σαούντ αλ-Φάισαλ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα λύτρα.

(από www.kathimerini.gr 19/11/2008)