Με την ζήτηση των καυσίμων να μειώνεται η η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές υποχωρεί σε επίπεδα κάτω των 38 δολαρίων το βαρέλι. Ταυτόχρονα, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ενίσχυση αποθεμάτων κατά 1 εκατ. βαρέλια για την εβδομάδα που τελείωσε στις 20 Φεβρουαρίου, από 350,6 εκατ. βαρέλια που ήταν την αμέσως προηγούμενη.

Με την ζήτηση των καυσίμων να μειώνεται η η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές υποχωρεί σε επίπεδα κάτω των 38 δολαρίων το βαρέλι.

Ταυτόχρονα, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ενίσχυση αποθεμάτων κατά 1 εκατ. βαρέλια για την εβδομάδα που τελείωσε στις 20 Φεβρουαρίου, από 350,6 εκατ. βαρέλια που ήταν την αμέσως προηγούμενη. Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ θα ανακοινώσει αύριο τα στοιχεία του.

Όσον αφορά το προθεσμιακό συμβόλαιο του αμερικανικού αργού για παράδοση Απριλίου, αυτό υποχωρεί κατά 2,1% στα 37,65 δολάρια το βαρέλι. Οι εν λόγω τιμές είναι κατά 62% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι. Το αντίστοιχο συμβόλαιο του μπρεντ υποχωρεί στην αγορά του Λονδίνου κατά 1,4% στα 40,43 δολάρια το βαρέλι.