Η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής πετρελαίου της χώρας, Taci Oil, εξαγόρασε την αλβανική Credit Bank από την εταιρεία Al-Kharafi & Sons Company του Κουβέιτ, προς αδιευκρίνιστο ποσό."Η διαδικασία εξαγοράς αυτής της τράπεζας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στη φάση της διαπραγμάτευσης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, κάνοντας την εταιρεία μας ιδιοκτήτρια μιας σημαντικής τράπεζας,’’ είπε ο εκπρόσωπος της Taci Oil στα εγχώρια μέσα ενημέρωσης.
Η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής πετρελαίου της χώρας, Taci Oil, εξαγόρασε την αλβανική Credit Bank από την εταιρεία Al-Kharafi & Sons Company του Κουβέιτ, προς αδιευκρίνιστο ποσό.

"Η διαδικασία εξαγοράς αυτής της τράπεζας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στη φάση της διαπραγμάτευσης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, κάνοντας την εταιρεία μας ιδιοκτήτρια μιας σημαντικής τράπεζας,’’ είπε ο εκπρόσωπος της Taci Oil στα εγχώρια μέσα ενημέρωσης.

Η Credit Bank, που διαθέτει δύο υποκαταστήματα και απασχολεί 34 εργαζομένους, είναι η μικρότερη τράπεζα στην αγορά, με στοιχεία ενεργητικού που φτάνουν τα 19,1 εκατομμύρια USD, εκπροσωπώντας το 0,23% του τραπεζικού συστήματος.

(www.axiaplus.gr, 10/03/2009)