Στη Σόφια πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το φόρουμ για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στην έναρξη των εργασιών ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, κ. Μπορίσοφ, τόνισε ότι η πόλη της Σόφιας μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση των προσπαθειών της ευρύτερης περιοχής για την προώθηση της χρήσης «πράσινης ενέργειας».
Στη Σόφια πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το φόρουμ για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στην έναρξη των εργασιών  ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, κ. Μπορίσοφ, τόνισε ότι η πόλη της Σόφιας μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση των προσπαθειών της ευρύτερης περιοχής για την προώθηση της χρήσης «πράσινης ενέργειας».

Στο περιθώριο των εργασιών του φόρουμ, έχει οργανωθεί έκθεση εξοπλισμού και σύγχρονης τεχνολογίας για την παραγωγή «πράσινης ενέργειας», ενώ τιμώμενη χώρα είναι η Αυστρία, καθώς μεγάλο της ενέργειας που καταναλώνει προέρχεται από την αξιοποίηση των σύγχρονων εναλλακτικών τεχνολογιών παραγωγής ενέργειας.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)