H γαλλική εταιρεία υπηρεσιών κοινής ωφελείας GDF Suez επιδιώκει την συμμετοχή της στο project του αγωγού φυσικού αερίου North Stream με στόχο τη διασφάλιση και ενίσχυση των προμηθειών φυσικού αερίου της χώρας. O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GDF Suez, Ζεράρ Μεστραγιέ, τόνισε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έχουν αρχίσει οι συνομιλίες των δύο πλευρών με στόχο τη συμμετοχή της χώρας στην κατασκευή του αγωγού.
H γαλλική εταιρεία υπηρεσιών κοινής ωφελείας GDF Suez επιδιώκει την συμμετοχή της στο project του αγωγού φυσικού αερίου North Stream με στόχο τη διασφάλιση και ενίσχυση των προμηθειών φυσικού αερίου της χώρας.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GDF Suez, Ζεράρ Μεστραγιέ, τόνισε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έχουν αρχίσει οι συνομιλίες των δύο πλευρών με στόχο τη συμμετοχή της χώρας στην κατασκευή του αγωγού.

Ο ρωσικό ενεργειακός κολοσσός Gazprom είχε ανακοινώσει στα τέλη του 2008, ότι η γαλλική εταιρεία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει μερίδιο μειοψηφίας στον αγωγό, ο οποίος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2011 και θα συνδέει τη Γερμανία και τη Ρωσία μέσω της Βαλτικής Θάλασσας.