Η εταιρεία Dry-ships του Γ. Οικονόμου ανακοίνωσε εχθές την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Petrobras. Η συμφωνία αφορά τη θυγατρική της Ocean Rig και προβλέπει τη συνεργασία της για ένα διάστημα 3 ετών με την Petrobras σε έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου στη Μαύρη Θάλασσα. Η ναύλωση του drill ship Leiv Eiriksson, από την Ocean Rig, εξασφαλίζει έσοδα συνολικού ύψους 630 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσεχή τριετία.
Η εταιρεία Dry-ships του Γ. Οικονόμου ανακοίνωσε εχθές την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Petrobras. Η συμφωνία αφορά τη θυγατρική της Ocean Rig και προβλέπει τη συνεργασία της για ένα διάστημα 3 ετών με την Petrobras σε έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου στη Μαύρη Θάλασσα.

Η ναύλωση του drill ship Leiv Eiriksson, από την Ocean Rig, εξασφαλίζει έσοδα συνολικού ύψους 630 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσεχή τριετία. Αξίζει να επισημανθεί ότι το γεωτρύπανο θα αποσυναρμολογηθεί προκειμένου να περάσει το Βόσπορο.

Ο Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DryShips συν σχολίασε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα κάνει την εξερεύνηση Petrobras και θα δούμε αυτό το γεγονός ως μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτυχθεί η σχέση μας με Petrobras, που είναι ο μεγαλύτερος τελικός χρήστης γεωτρυπάνων στον κόσμο. Αυτό θα ενισχύσει τις ταμειακές ροές της εταιρείας μας".