Η πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό της Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα στις 29 Απριλίου, στο πλαίσιο εργασίας διακυβερνητικής επιτροπής για οικονομικά ζητήματα όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης. Η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών είχε καθορισθεί στις αρχές Απριλίου
Η πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό της Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα στις 29 Απριλίου, στο πλαίσιο εργασίας διακυβερνητικής επιτροπής για οικονομικά ζητήματα όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης.

Η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών είχε καθορισθεί  στις αρχές Απριλίου, όμως η Ρωσία ανέβαλε τις συνομιλίες αντιδρώντας στο ουκρανικό σχέδιο εκσυγχρονισμού του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου της χώρας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πρωθυπουργός της Ουκρανίας δήλωσε μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ότι θα επισκεφθεί τη Μόσχα στα τέλη Απριλίου καθώς οι δύο πλευρές επέλυσαν τις διαφορές τους όσον αφορά τον εκσυγχρονισμό του ουκρανικού δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου. Ωστόσο η ρωσική πλευρά δεν επιβεβαίωσε την επίσκεψη.