Η τσιμεντοβιομηχανία Titan-Cementarnica Usje – συμφερόντων του ελληνικού ομίλου Τιτάν – ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα προχωρήσει άμεσα στην απόλυση 180 εργαζομένων της, επικαλούμενη την παγκόσμια οικονομική κρίση. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας γνωστοποίησε στο σωματείο των εργαζομένων ότι η απόφασή αυτή καθίσταται αναγκαία για την περαιτέρω εξασφάλιση της λειτουργίας της.
Η τσιμεντοβιομηχανία Titan-Cementarnica Usje – συμφερόντων του ελληνικού ομίλου Τιτάν – ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα προχωρήσει άμεσα στην απόλυση 180 εργαζομένων της, επικαλούμενη την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας γνωστοποίησε στο σωματείο των εργαζομένων ότι η απόφασή αυτή καθίσταται αναγκαία για την περαιτέρω εξασφάλιση της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με την Titan-Cementarnica Usje, οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τόσο στην ΠΓΔΜ όσο και στις χώρες της ευρύτερης περιοχής, οδήγησαν στη σημαντική μείωση της παραγωγής της τσιμεντοβιομηχανίας.

Η εταιρεία, που βρίσκεται έξω από τα Σκόπια, εξαγοράστηκε από τον όμιλο Τιτάν το 1997.