Συνάντηση του Γ.Γ. του ΥΠΑΝ, Κωστή Μουσουρούλη με Εκπροσώπους των Βενζινοπωλών και του ΣΕΕΠΕ για την Κρήτη

Συνάντηση του Γ.Γ. του ΥΠΑΝ, Κωστή Μουσουρούλη με Εκπροσώπους των Βενζινοπωλών και του ΣΕΕΠΕ για την Κρήτη
Energia.gr
Τετ, 6 Μαΐου 2009 - 09:48
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς πετρελαιοειδών προϊόντων στην Κρήτη θα έχει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΝ, κ. Κωστής Μουσουρούλης, με εκπροσώπους του κλάδου, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009, στις 12.00 στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η συνάντηση έχει σκοπό να διασφαλιστεί η μείωση της τιμής της βενζίνης στην Κρήτη, λόγω της μείωσης των λιμενικών τελών που επετεύχθη πρόσφατα.
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς πετρελαιοειδών προϊόντων στην Κρήτη θα έχει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΝ, κ. Κωστής Μουσουρούλης, με εκπροσώπους του κλάδου, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009, στις 12.00 στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έχει σκοπό να διασφαλιστεί η μείωση της τιμής της βενζίνης στην Κρήτη, λόγω της μείωσης των λιμενικών τελών που επετεύχθη πρόσφατα.

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος κ. Γ. Γεωργίου και οι Πρόεδροι της Ένωσης Πρατηριούχων Βενζίνης και Πετρελαιοειδών Νομού Χανίων κ. Ε. Κώτσος, της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Ρεθύμνου  κ. Η. Ξυδάκης, του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου κ. Χ. Μαυράκης, της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Λασηθίου  κ. Ε. Κατρίνης.