Μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου στη Βουλγαρία αναμένεται στο 3ο τρίμηνο του 2009. Η προβλεπόμενη τιμή του φυσικού αερίου θα είναι 382,63 λέβα, ανά 1.000 κυβικά μέτρα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, σύμφωνα με την Bulgargaz. Η τιμή αυτή είναι μειωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, μετά τη μείωση των διεθνών τιμών, στα καύσιμα εναλλακτικής ενέργειας, αλλά και τη χαμηλότερη ισοτιμία μεταξύ του δολαρίου και του λέβα, κατά τους προηγούμενους μήνες.
Μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου στη Βουλγαρία αναμένεται στο 3ο τρίμηνο του 2009. Η προβλεπόμενη τιμή του φυσικού αερίου θα είναι 382,63 λέβα, ανά 1.000 κυβικά μέτρα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, σύμφωνα με την Bulgargaz.

Η τιμή αυτή είναι μειωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, μετά τη μείωση των διεθνών τιμών, στα καύσιμα εναλλακτικής ενέργειας, αλλά και τη χαμηλότερη ισοτιμία μεταξύ του δολαρίου και του λέβα, κατά τους προηγούμενους μήνες.

Η τελική πρόταση της Bulgargaz αναμένεται να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή για τη διαχείριση της ενέργειας, στις 10 Ιουνίου του 2009.