Προκήρυξη Διαγωνισμού: Εγγραφή στο RANET

H Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή βοήθειας στα κράτη μέλη της ΕΕ σχετικά με τον προσδιορισμό των υφιστάμενων μέσων επείγουσας ανταπόκρισης που μπορούν να εγγραφούν στο RANET
Energia.gr
Πεμ, 14 Μαΐου 2009 - 10:54
H Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή βοήθειας στα κράτη μέλη της ΕΕ σχετικά με τον προσδιορισμό των υφιστάμενων μέσων επείγουσας ανταπόκρισης που μπορούν να εγγραφούν στο RANET και να προσφερθούν ως διεθνής βοήθεια σε περίπτωση περιστατικού ακτινοβολίας ή επείγουσας ανάγκης.

Στόχος δεν είναι η δημιουργία νέων μέσων, αλλά η υποστήριξη των εθνικών αρχών προκειμένου να διευρύνουν και να αναπτύξουν τα υπάρχοντα μέσα τους για διεθνή χρήση.

Γενική διεύθυνση της αναθέτουσας αρχής: http://ec.europa.eu/dgs/energy_transport/tenders/2009_en.htm  

Πληροφορίες : Ευρωπαϊκη Επιτροπή, Γενική διεύθυνση Ενέργειας και Μεταφορών, υπόψη κ. Vesa Tanner — EUFO 4152A, κτίριο Jean Monnet — κύρια είσοδος, rue Albert Wehrer, plateau de Kirchberg, 2920 Luxembourg, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Τηλ.  +352 4301-32297. Φαξ  +352 4301-34646. E-mail: [email protected]

Προθεσμία  παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής: 15.6.2009 (16:00).

 Γλώσσες σύνταξης των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής: Αγγλικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Εσθονικά, Ιρλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Λεττονικά, Λιθουανικά, Μαλτέζικα, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Τσεχικά και Φινλανδικά.