Ποσό άνω του 1,17 δισ. ευρώ διοχετεύθηκε για την υλοποίηση ενεργειακών έργων στη Ρουμανία, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Απασχόλησης. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας της χώρας, το ποσό αντιστοιχεί στο 40% του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος (3 δισ. ευρώ)
Ποσό άνω του 1,17 δισ. ευρώ διοχετεύθηκε για την υλοποίηση ενεργειακών έργων στη Ρουμανία, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Απασχόλησης. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας της χώρας, το ποσό αντιστοιχεί στο 40% του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος (3 δισ. ευρώ). 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέχρι τις 5 Ιουνίου είχε ξεκινήσει η έναρξη υλοποίησης 27 εκ των 35 συνολικά έργων του πρώτου «άξονα» του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως οι προτάσεις που υποβλήθηκαν για τη χρηματοδότησή τους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας και Απασχόλησης επιβεβαιώνουν το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για τον ενεργειακό τομέα.