Κοινή ετήσια συνέλευση των μετόχων και του Εποπτικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. , της διεθνούς εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ την 1η Ιουλίου 2009, όπου η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε έκθεση πεπραγμένων και ετήσιο απολογισμό για την οικονομική χρήση του 2008
Κοινή ετήσια συνέλευση των μετόχων και του Εποπτικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. , της διεθνούς εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ την 1η Ιουλίου 2009, όπου η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε έκθεση πεπραγμένων και ετήσιο απολογισμό για την οικονομική χρήση του 2008.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε λεπτομερής έκθεση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, CEO κ. Tarakanov, σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας, έκθεση προϋπολογισμού και έκθεση ελεγκτών της KPMG.

Επίσης, η Societe Generale, χρηματοοικονομικός σύμβουλος της εταιρείας, παρουσίασε έκθεση σχετικά με την πρόοδο χρηματοδότησης του έργου, ενώ η ILF, τεχνικός σύμβουλος του έργου, παρουσίασε την έκθεσή της σχετικά με την πρόοδο της Μελέτης Σκοπιμότητας. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη δραστηριότητα της TBP.