Υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με την προστασία του περιβάλλοντος να αποτελεί σημαντική πρόκληση, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την εδραίωση της «πράσινης οικονομίας» δρομολογεί τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, σύμφωνα με τον Σέρβο υπουργό Περιβάλλοντος, Όλιβερ Ντούλιτς
Υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με την προστασία του περιβάλλοντος να αποτελεί σημαντική πρόκληση, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την εδραίωση της «πράσινης οικονομίας» δρομολογεί τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, σύμφωνα με τον Σέρβο υπουργό Περιβάλλοντος, Όλιβερ Ντούλιτς.

Η Σερβία επιδιώκει να έχει ηγετικό ρόλο μεταξύ των αναπτυσσόμενων χωρών στις δράσεις που σχετίζονται τόσο με την προστασία του περιβάλλοντος όσο και με την αποτελεσματική διαχείριση των σύγχρονων εναλλακτικών πηγών ενέργειας, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβερνητικής πολιτικής να εντοπίζεται στην «πράσινη οικονομία», τόνισε ο Σέρβος υπουργός.

Ο κ. Ντούλιτς τόνισε επίσης, ότι οι εξελίξεις θα κριθούν από το βαθμό συνεργασίας μεταξύ των αναπτυγμένων και των αναπτυσσόμενων χωρώνστην αξιοποίηση των νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας.