Η Τουρκική Ασυνέπεια και η Μεροληψία των Αμερικανών

H Τουρκία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που δεν σέβεται την υπογραφή της και τις εξ αυτής δεσμεύσεις της από Διεθνείς Συνθήκες. Αυτό διδάσκει η ιστορία, με τη συμπεριφορά των Τούρκων έναντι των Συνθηκών Σεβρών και Λωζάνης, τελευταίως δε και με αυτή έναντι του Πρωτόκολλο του 2001, περί επανυποδοχής των λαθρομεταναστών, προερχομένων απ’ την Τουρκία.
Του Βασ. Αθ. Κόκκινου
Σαβ, 25 Ιουλίου 2009 - 11:38
H Τουρκία είναι η μόνη  χώρα στον κόσμο, που δεν σέβεται την υπογραφή της και τις εξ αυτής δεσμεύσεις της από Διεθνείς Συνθήκες. Αυτό διδάσκει η ιστορία, με τη συμπεριφορά των Τούρκων έναντι των Συνθηκών Σεβρών και Λωζάνης, τελευταίως δε και με αυτή έναντι του Πρωτόκολλο του 2001, περί επανυποδοχής των λαθρομεταναστών, προερχομένων απ’ την Τουρκία.

Ενώ με το άρθρο 38 της Συνθήκης της Λωζάνης, η Τουρκία ανέλαβε την υποχρέωση να παρέχει σε όλους τους κατοίκους της πλήρη και απόλυτη προστασία της ζωής και της ελευθερίας τους, ανεξαρτήτως γεννήσεως, εθνικότητος, γλώσσης, φυλής ή θρησκείας, οργάνωσε τις εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως και της Σμύρνης δολοφονικές επιθέσεις κακοποιών στοιχείων, κατευθυνομένων από το τουρκικό κράτος, με σκοπό την εκδίωξη των Ελλήνων απ την Τουρκία το 1955.

Έτσι επέτυχε να εκδιώξει απανθρώπως από τις εστίες τους περισσότερους από 250.000 Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, της Σμύρνης και των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. Εκεί που προ του 1955 έσφυζε ελληνισμός, διακρινόμενος στο    εμπόριο    και την καλλιέργεια ευγενών προϊόντων, έχουν εγκατασταθεί σήμερα αγροίκοι, βάρβαροι και απάνθρωποι Ασιάτες ή κακούργοι, πρώην τρόφιμοι εγκληματικών φυλακών.

Περαιτέρω, ενώ με το    άρθρο     42 εδαφ. γ της άνω Συνθήκης, η Τουρκία ανέλαβε την υποχρέωση να παρέχει πάσα προστασία στις εκκλησίες και τα θρησκευτικά ή φιλανθρωπικά καταστήματα των μειονοτήτων, εδέσμευσε και κατήργησε αυθαιρέτως την ανήκουσα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, Ανωτάτη Σχολή Χάλκης Κωνσταντινουπόλεως.

Tέλος, ενώ με την από 30 Ιανουαρίου 1923 Διεθνή Σύμβαση περί ανταλλαγής ελληνικών και τουρκικών πληθυσμών, η Τουρκία συνεφώνησε, με το άρθρο 2 της Συμβάσεως αυτής ότι δεν θα περιληφθούν στην προβλεπόμενη ανταλλαγή: α) Οι Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως και β) Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης. Καθώς και ότι «θέλουσι θεωρηθεί ως Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως, πάντες οι Έλληνες οι εγκατεστημένοι ήδη προ της 30.10.1918 στην περιφέρεια της Νομαρχίας Κωνσταντινουπόλεως, όως αυτή καθορίζεται διά του νόμου του 1912, και τι θέλουσι θεωρηθεί ως μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης, πάντες οι μουσουλμάνοι οι εγκατεστημένοι στην περιοχή ανατολικώς της μεθορίου γραμμής της καθορισθείσης το 1913, διά της Συνθήκης των Σεβρών». Εντούτοις επιμένουν σήμερα να αναγνωρίσουμε παρανόμως ως Τούρκους όλους τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης!

Oι λεγόμενοι «Ευρωπαίοι» και οι Αμερικανοί, που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να καταστήσουν την Τουρκία μέλος της Ε.Ε., ώστε να εξασφαλισθεί η αυτοδιάλυσή της, αποφεύγουν να τους χαρακτηρίσουν τώρα Ασιάτες και αποκαλούν αυτούς Ευρωπαίους, με τους οποίους δεν έχουν καμιά πολιτιστική, θρησκευτική ή φυλετική σχέση, πλην ότι υπήρξαν κατακτητές κάποιων ευρωπαϊκών λαών.

Mε το άνω πρωτόκολλο    του 2001, η Τουρκία ανέλαβε την υποχρέωση να επανυποδεχθεί και επαναπατρίσει τους λαθρομετανάστες, που εισέρχονται δι’ αυτής στην Ελλάδα και τις άλλες μεσογειακές χώρες.

Εν τούτοις τώρα αρνείται ιταμώς να συμμορφωθεί στις υποχρεώσεις της από το Πρωτόκολλο αυτό. Ο δε Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων αναισχύντως εδήλωσε, ότι η Τουρκία δεν θα δεχθεί να μεταβληθεί σε κέντρο λαθρομεταναστών, που παραβιάζουν τα σύνορά της.

Δεν πρόκειται όμως περί παραβιάσεως των συνόρων της. Ούτε βεβαίως ζητεί κανείς να καταστεί η Τουρκία κέντρο λαθρομεταναστών. Πρόκειται περί εσκεμμένης, μη επαρκούς φυλάξεως των συνόρων της, με προφανή σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου των λαθρομεταναστών για να φθάσουν στην Ελλάδα και να επιτύχουν τη νόθευση και διάλυση της συνοχής του ελληνικού λαού.


Oι διά της Τουρκίας εισερχόμενοι στην Ελλάδα λαθρομετανάστες πληρώνουν 10.000 έως 18.000 ευρώ σε οργανωμένους Τούρκους δουλεμπόρους και μεταφορείς. Αυτοί τους παραλαμβάνουν στα σύνορα της Τουρκίας και διά πρακτόρων ή εκπροσώπων τους, διευκολύνουν αυτούς, να διασχίσουν τη χώρα και να φθάσουν στα παράλια της Μικράς Ασίας. Απ εκεί, άλλα όργανα των δουλεμπρων, με ποικίλα ελεεινά πλωτά μέσα, διαπεραιώνουν αυτούς στα ελληνικά νησιά.

H τουρκική αστυνομία γνωρίζει πάντα τα ανωτέρω και όχι μόνον δεν παρεμβαίνει για να διακόψει τη διακίνηση λαθρομεταναστών εντός της Τουρκίας και την προώθηση αυτών στην Ελλάδα, αλλά αντιθέτως διευκολύνει με κάθε τρόπο τα σχέδια και τις κινήσεις των Τούρκων επιχειρηματιών εκμεταλλεύσεως και προωθήσεως των λαθρομεταναστών.

Aν η Τουρκία θέλει να σεβασθεί τις διεθνείς υποχρεώσεις της, οφείλει: Να φυλάττει τα σύνορά της. Να παρακωλύει την είσοδο λαθρομεταναστών στα εδάφη της. Και να τιμωρεί αυστηρά τους Τούρκους μαφιόζους, που αναλαμβάνουν τη μεταφορά τούτων, διά της Τουρκίας στην Ελλάδα ή την Ιταλία, αντί αδράς αμοιβής.


Oι Ελληνες πολιτικοί, ασχολούμενοι μόνο με το πώς θα επανεκλεγούν αυτοί ή οι άμεσοι απόγονοί τους, αδιαφορούν για τους οφθαλμοφανείς εθνικούς κινδύνους, που συσσωρεύονται με την αύξηση των λαθρομεταναστών και μάλιστα μουσουλμάνων, από όλες τις χώρες της Γης. Οι τελευταίοι, εχθρικώς διακείμενοι έναντι των χριστιανών και του ελληνικού λαού, οραματίζονται να μεταβληθούν αυτοί, κάποια ημέρα, σε αφεντικά των Ελλήνων.

Oι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν και αυτοί παρόμοια με την Ελλάδα προβλήματα, σε μικρότερη όμως έκταση και με μικρότερους κινδύνους, ενψει των πολυπληθεστέρων λαών τους. Οι δε Αμερικανοί, πολλαπλώς μεθοδεύοντες την παρακμιακή απονεύρωση των Ευρωπαίων, διά των οργάνων τους που προωθούν σε ηγετικές θέσεις, έχουν εφεύρει την παγκοσμιοποίηση. Αυτή στηρίζουν όλοι οι ανά τον κόσμο πράκτορές
τους. Και δι’ αυτής επιδιώκουν να ισοπεδώσουν τους λαούς, με ουσιαστική κατάργηση της εθνικότητας, της θρησκείας και της γλώσσης εκάστου τούτων.


H Ελλάδα οφείλει να διατηρήσει τις αρχές και εθνικές παραδόσεις της για να διασφαλίσει τη συνέχιση της ελληνικής φυλής. Δεν μας χρειάζονται οι συμβουλές εκείνων, που έχουν λησμονήσει τους υπέρ της ελευθερίας των λαών και της δημοκρατίας αγώνες και θυσίες των Ελλήνων στο Σκοπιανό, τις σχέσεις της με την Τουρκία και την Κύπρο.

H πατρίδα μας από πνεύμα καλής θελήσεως, υπείκουσα στις συστάσεις των Ευρωπαίων, έκανε μία γενναία υποχώρηση. Δεν ακολούθησε την απόφαση των πολιτικών αρχηγών της στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων, για να διευκολύνει τα τελευταία να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όταν όμως αυτά, όχι μόνον δεν εκτιμούν την υποχωρητικότητα της Ελλάδος, αλλά και αποθρασύνονται συνεχίζοντα την προκλητική επεκτατική πολιτική τους και την προσπάθειά τους για να επικρατήσει η πλαστογράφηση της ιστορίας, η Ελλάδα έχει την υποχρέωση να ανακαλέσει την άνω υποχώρησή της.

Να εμμείνει δε στην απόφαση των πολιτικών αρχηγών και να αξιώσει τα Σκόπια να λάβουν το όνομα που είχαν προ του 1945. Ητοι το όνομα Βαρντάρσκα, με το οποίο η περιοχή των Σκοπίων εμφανίζεται σε όλους τους στρατιωτικούς χάρτες, που εφαρμόσθηκαν στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην αντίσταση κατά των δυνάμεων του ναζισμού.

Oι θρασύτατοι απόγονοι των Σλάβων, που κατέφυγαν στα Σκόπια μετά την ήττα των κομμουνιστοσυμμοριτών, και οι Αμερικανοί υποστηρικτές τους επιμένουν να επιβάλουν στην ανθρωπότητα τον μύθο των Σκοπιανών. Την ιστορική αλήθεια δεν απετόλμησε να αμφισβητήσει ούτε ο Χίτλερ. Διότι και αυτός, παρά τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της ανθρωπότητος, σεβάστηκε την ελληνική ιστορία και την προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα. Με αστραπιαίο ταξίδι του, αμέσως μετά την κατάληψη της Ελλάδας, ήλθε και προσκύνησε τον Παρθενώνα, επισκεφθείς την Ακρόπολη. Κάτι, που δεν έκαναν οι τελευταίοι ηγέτες της Αμερικής.

O κ. Νίμιτς στην έκδηλη προσπάθειά του να βοηθήσει τους Σκοπιανούς, ισχυρίσθηκε προσφάτως, ότι είναι μια πραγματικότητα η γλώσσα και η εθνικότητα των Σκοπιανών! Μόνο που παρέλειψε να πει τη μεγάλη αλήθεια. Ότι η μεν εθνικότητα τούτων είναι αυτή των Σλάβων, την οποία όχι μόνον ο Γκλιγκόροφ παραδέχθηκε, αλλά και πολλοί σημερινοί πολιτικοί των Σκοπίων, που ζήτησαν και έλαβαν βουλγαρικά διαβατήρια. Η δε γλώσσα τους δεν είναι βεβαίως αυτή των αρχαίων Μακεδόνων, αλλά παραφθορά της βουλγαρικής, πως οι πάντες γνωρίζουν, πλην των αγραμμάτων αρμοδίων του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών, που πιστεύουν, τι μπορούν, με τα βλακώδη σχέδιά τους, να αλλοιώσουν την ιστορία, την αλήθεια και τη φυσιογνωμία όλων των λαών της Γης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως ένας τόσο άξιος λαός, πως είναι Αμερικανικός, που συγκεντρώνει όλες τις διάνοιες της Γης, κατήντησε να κυβερνηθεί από τον κ. Μπους, για την εξουδετέρωση των σφαλμάτων του οποίου κατέφυγε στον κ. Ομπάμα.

Ο κ. Βασ. Κόκκινος είναι Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου

(Από την εφημερίδα ΑΞΙΑ, 11/07/2009)