Αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης της αναστολής της άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων αποθήκευσης της εταιρείας Lukoil στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου της Σόφιας αναφέρει πως η αναβολή δόθηκε ώστε να διενεργηθεί έρευνα από εμπειρογνώμονες

Αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης της αναστολής της άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων αποθήκευσης της εταιρείας Lukoil στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου της Σόφιας αναφέρει πως η αναβολή δόθηκε ώστε να διενεργηθεί έρευνα από εμπειρογνώμονες, που θα διαπιστώσουν εάν και κατά πόσο έχουν εγκατασταθεί συσκευές μέτρησης στα διυλιστήρια της Lukoil Neftohim στο Μπουργκάς και το Ρόζενετς, στα σημεία που ορίζει ο νόμος και εάν, παράλληλα, η εγκατάσταση ξεκίνησε εντός του χρόνου που προβλέπεται.

Οι εμπειρογνώμονες ζήτησαν από το δικαστήριο να τους δώσει περιθώριο τουλάχιστον 45 εργάσιμες μέρες για να μπορέσουν να καταλήξουν στα απαραίτητα συμπεράσματα.