Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για όσους επενδύουν στην Ρωσία είναι ο «λαϊκισμός», σύμφωνα με την Citigroup. Καθώς, ο νυν πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου τουλάχιστον άλλη μία προεδρική εξαετία, ο αναλυτής της Citi, Kinsgmill Bond τονίζει ότι: «Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος στη Ρωσική ιστορία είναι η ύπαρξη κάποιου χαρισματικού ηγέτη που θα θελήσει να αναβιώσει παλαιές δόξες
Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για όσους επενδύουν στην Ρωσία είναι ο «λαϊκισμός», σύμφωνα με την  Citigroup. Καθώς, ο νυν πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου τουλάχιστον άλλη μία προεδρική εξαετία, ο αναλυτής της Citi, Kinsgmill Bond τονίζει ότι: «Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος στη Ρωσική ιστορία είναι η ύπαρξη κάποιου χαρισματικού ηγέτη που θα θελήσει να αναβιώσει παλαιές δόξες.

Οι εκλογές και η συνεχής αστάθεια σε Λευκορωσία και Ουκρανία ίσως πυροδοτήσουν περαιτέρω φόβους σχετικά με τον ρωσικό ιμπεριαλισμό, και οι επενδυτές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν απότομες αλλαγές της αγοράς».

Οι επενδυτές που πιστεύουν ότι η Ρωσία θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό και μεταρρυθμίσεις ίσως επενδύσουν στην  Gazprom, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον  Bond«είναι ο τρόπς να ποντάρεις για την ελπίδα στην αλλαγή». Σημειώνεται ότι η τιμή στόχος της Citiγια την μετοχή του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού είναι 10,30 δολ.