Δεν Υπάρχει Ακόμη Καμία Απόφαση για Συγχώνευση EADS - BAESystems, Λέει ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας

Δεν Υπάρχει Ακόμη Καμία Απόφαση για Συγχώνευση EADS - BAESystems, Λέει ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας
energia.gr
Πεμ, 27 Σεπτεμβρίου 2012 - 12:37
Περίπλοκο χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Τόμας ντε Μάιτσιρε, το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο ευρωπαϊκών κολοσσών της παγκόσμιας αεροναυπηγικής, EADS και BAESystems. Σε δηλώσεις του, ο Γερμανός υπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε, χθες το βράδυ, συνομιλίες με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Βρετανίας, στη Λευκωσία, για το θέμα αυτό, στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των υπουργών Άμυνας των χωρών- μελών της ΕΕ
Περίπλοκο χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Τόμας ντε Μάιτσιρε, το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο ευρωπαϊκών κολοσσών της παγκόσμιας αεροναυπηγικής, EADS και BAESystems.

Σε δηλώσεις του, ο Γερμανός υπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε, χθες το βράδυ, συνομιλίες με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Βρετανίας, στη Λευκωσία, για το θέμα αυτό, στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των υπουργών Άμυνας των χωρών- μελών της ΕΕ.

Τόνισε, ωστόσο, ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση, καθώς υπάρχει και η παράμετρος που αφορά τους μετόχους. Ο ντε Μάιτσιρε πρόσθεσε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν και ότι έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα έως τα μέσα Οκτωβρίου.