Τα ΕΛΠΕ Αρνούνται να Παραλάβουν Πετρέλαιο από την Καβάλα Oil - Αναγνωρίζουν ως Μόνο Συμβαλλόμενο την Energean

Τα ΕΛΠΕ Αρνούνται να Παραλάβουν Πετρέλαιο από την Καβάλα Oil - Αναγνωρίζουν ως Μόνο Συμβαλλόμενο την Energean
energia.gr
Παρ, 5 Απριλίου 2013 - 10:14
Τα ΕΛΠΕ αρνούνται να παραλάβουν πετρέλαιο αξίας 14-15 εκατ. ευρώ από την Καβάλα Oil, καθώς αναγνωρίζουν ως μοναδικό συμβαλλόμενο στο θέμα την Energean Oil & Gas. Αυτό ξεκαθαρίζουν σε σχετική επιστολή τους, διαμηνύοντας πως δεν θα προβούν σε καμία φόρτωση πετρελαίου μέχρι να επιλυθούν οι διαφορές ανάμεσα στην Energean Oil & Gas και την Καβάλα Oil, στις εγκαταστάσεις της οποάς βρίσκεται το εν λόγω φορτίο

Τα ΕΛΠΕ αρνούνται να παραλάβουν πετρέλαιο αξίας 14-15 εκατ. ευρώ από την Καβάλα Oil, καθώς αναγνωρίζουν ως μοναδικό συμβαλλόμενο στο θέμα την Energean Oil & Gas. Αυτό ξεκαθαρίζουν σε σχετική επιστολή τους, διαμηνύοντας πως δεν θα προβούν σε καμία φόρτωση πετρελαίου μέχρι να επιλυθούν οι διαφορές ανάμεσα στην Energean Oil & Gas και την Καβάλα Oil, στις εγκαταστάσεις της οποάς βρίσκεται το εν λόγω φορτίο.

 

Τα ΕΛΠΕ αποτελούν τον αποκλειστικό αγοραστή των υδρογονανθράκων του Πρίνου. Αιτία της άρνησης των ΕΛΠE να παραλάβουν το εν λόγω φορτίο αποτελεί η σοβούσα εδώ και καιρό διαμάχη ανάμεσα στη διοίκηση της μητρικής Energean Oil & Gas και της Καβάλα Oil (το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας ελέγχει η πρώτη κατά 67%).