Ξεκινά η Ενημέρωση των Πετρελαϊκών από την PGS για τα Σεισμικά Δεδομένα Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης

Ξεκινά η Ενημέρωση των Πετρελαϊκών από την PGS για τα Σεισμικά Δεδομένα Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης
energia.gr
Τρι, 9 Απριλίου 2013 - 13:17
Ξεκινάει αυτή την εβδομάδα η παρουσίαση των ευρημάτων από τις σεισμικές έρευνες που διεξήγαγε στη Δυτική και Νότια Ελλάδα η νορβηγική PGS, καθώς η εταιρεία θα λάβει μέρος σε συνέδριο που διοργανώνει ο αμερικανικός σύνδεσμος γεωλόγων πετρελαίου (AAPG) στην Βαρκελώνη.

Ξεκινάει αυτή την εβδομάδα η παρουσίαση των ευρημάτων από τις σεισμικές έρευνες που διεξήγαγε στη Δυτική και Νότια Ελλάδα η νορβηγική PGS, καθώς η εταιρεία θα λάβει μέρος σε συνέδριο που διοργανώνει ο αμερικανικός σύνδεσμος γεωλόγων πετρελαίου ( AAPG) στην Βαρκελώνη.

Στο πρόγραμμα των Νορβηγών συγκαταλέγονται και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πετρελαϊκές για το πακέτο δεδομένων που προσφέρει η PGS και για τις δυνατότητες της θαλάσσιας περιοχής στην οποία πραγματοποιήθηκαν οι σεισμικές έρευνες τον χειμώνα.

Σημειώνεται επίσης, ότι στην πρώτη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Βαρκελώνη, παρών ήταν και ο Δρ. Σπύρος Μπέλας, εκ μέρους του ΥΠΕΚΑ, ο οποίος ασχολήθηκε με τις σεισμικές έρευνες της PGS στη χώρα μας.