Το έκτο της πρατήριο στο Τσέρι, στη Λευκωσία, άνοιξε η εταιρεία πετρελαιοειδών Staroil συνεχίζοντας τη δυναμική επέκταση του δικτύου της. Στο νέο της πρατήριο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 24 Μαΐου, η εταιρεία προσφέρει όλων των ειδών τα καύσιμα όπως, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, αγροτικό, κηροζίνη, βενζίνη 95 και 98 οκτανίων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά Castrol.
Το έκτο της πρατήριο στο Τσέρι, στη Λευκωσία, άνοιξε η εταιρεία πετρελαιοειδών Staroil συνεχίζοντας τη δυναμική επέκταση του δικτύου της. Στο νέο της πρατήριο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 24 Μαΐου, η εταιρεία προσφέρει όλων των ειδών τα καύσιμα όπως, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, αγροτικό, κηροζίνη, βενζίνη 95 και 98 οκτανίων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά Castrol. Παρέχονται επίσης, υπηρεσίες όπως, πλύσιμο αυτοκινήτου, έλεγχος λαδιού και μέτρηση πίεσης ελαστικών.
 
Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον, η Staroil έχει εγκαταστήσει σε όλα της τα πρατήρια, συστήματα ανάκτησης και επιστροφής των ατμών βενζίνης από τις αντλίες (φάσης ΙΙ).
 
Όπως είπε, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Πέτρου όλα της τα πρατήρια λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απορρέουν από τις διατάξεις της κυπριακής νομοθεσίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ασφάλειας, υγείας και περιβάλλοντος. «Με το νέο μας πρατήριο, επιβεβαιώνουμε το σχέδιο ανάπτυξης που έχουμε καταρτίσει από το 2011, σύμφωνα με το οποίο επιδιώκουμε τη λειτουργία νέων σταθμών καυσίμων σε περιοχές στρατηγικής σημασίας», σημείωσε.
Το νέο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Κώστα Μισιαούλη 168 στο Τσέρι (δρόμος προς Δευτερά).