Ο σημερινός οικονομικός διευθυντής της Siemens, Joe Kaeser, θα είναι, τελικά, ο αντικαταστάτης του Peter Loescher, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της γερμανικής εταιρείας. Αυτό επιβεβαίωσε και επίσημα η εταιρεία με ανακοίνωσή της, ενώ ο Kaeser εξελέγη ομόφωνα την Τετάρτη από το διοικητικό συμβούλιο της Siemens και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την Πέμπτη

Ο σημερινός οικονομικός διευθυντής της Siemens, Joe Kaeser, θα είναι, τελικά, ο αντικαταστάτης του Peter Loescher, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της γερμανικής εταιρείας. Αυτό επιβεβαίωσε και επίσημα η εταιρεία με ανακοίνωσή της, ενώ ο Kaeser εξελέγη ομόφωνα την Τετάρτη από το διοικητικό συμβούλιο της Siemens και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την Πέμπτη.

Από την πλευρά του, ο 56χρονος Kaeser, που εργάζεται για πάνω από 30 χρόνια στη Siemens, δήλωσε ότι «Η εταιρεία μας σίγουρα δεν βρίσκεται σε κρίση, ούτε χρειάζεται σημαντική αναδιάρθρωση», για να προσθέσει: «Ωστόσο, όντας απασχολημένοι με τα εσωτερικά ζητήματα της εταιρίας μας τον τελευταίο καιρό, έχουμε χάσει τη δυνατότητα να παράγουμε κέρδη έναντι των ανταγωνιστών μας. Ο δεδηλωμένος στόχος μου είναι να τεθεί η Siemens ξανά σε μια ομαλή και θετική πορεία και να δημιουργήσει μια υψηλής απόδοσης ομάδα».