Ισπανική Εταιρεία Αναλαμβάνει Συμβόλαιο 1 Δις Δολ. για Κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Φ. Αερίου στην Αλγερία

Ισπανική Εταιρεία Αναλαμβάνει Συμβόλαιο 1 Δις Δολ. για Κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Φ. Αερίου στην Αλγερία
energia.gr
Τετ, 31 Ιουλίου 2013 - 17:38
Η ισπανική Tecnicas Reunidas ανέλαβε, τελικά, σύμφωνα με το Bloomberg News την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας φυσικού αερίου στην Αλγερία. Το συμβόλαιο ανέρχεται σε 1 δισ. δολ. Η Tecnicas Reunidas, με έδρα στη Μαδρίτη, επελέγη από την κοινοπραξία της γαλλικής GDF Suez με την αλγερινή κρατική Sonatrach για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το εργοστάσιο, το οποίο θα παράγει 13 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ημερησίως

Η ισπανική Tecnicas Reunidas ανέλαβε, τελικά, σύμφωνα με το Bloomberg News την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας φυσικού αερίου στην Αλγερία. Το συμβόλαιο ανέρχεται σε 1 δισ. δολ.

Η Tecnicas Reunidas, με έδρα στη Μαδρίτη, επελέγη από την κοινοπραξία της γαλλικής GDF Suez με την αλγερινή κρατική Sonatrach για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το εργοστάσιο, το οποίο θα παράγει 13 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ημερησίως. Το εργοστάσιο θα επεξεργάζεται τα αποθέματα φυσικού αερίου του πεδίου Touat, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν 68,5 bcm αερίου και 8,5 εκατ. βαρέλια συμπυκνωμένου φυσικού αερίου.

Ας σημειωθεί ότι για το εν λόγω συμβόλαιο προσφορές κατατέθηκαν και από τις Petrofac Ltd και JGC Corp