Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα στο βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον η βαρόνη Sayeeda Warsi, η πρώτη μουσουλμάνα γυναίκα υφυπουργός Εξωτερικών στη βρετανική κυβέρνηση. «Με μεγάλη μου λύπη έγραψα και απέστειλα την παραίτηση μου στον πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να υποστηρίξω την πολιτική της κυβέρνησης στη Γάζα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα στο βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον η βαρόνη Sayeeda Warsi, η πρώτη μουσουλμάνα γυναίκα υφυπουργός Εξωτερικών στη βρετανική κυβέρνηση. «Με μεγάλη μου λύπη έγραψα και απέστειλα την παραίτηση μου στον πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να υποστηρίξω την πολιτική της κυβέρνησης στη Γάζα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

H Warsi, βαρώνη και μέλος της Βουλης των Λόρδων εκτός από τη θέση στο υπουργείο Εξωτερικών είχε και τη θέση της υπουργού για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα παραιτηθεί και από αυτή τη θέση.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις από οργανώσεις πολιτών, μέσα ενημέρωσης και την αντιπολίτευση για το γεγονός ότι δεν έχει καταδικάσει τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα.