Η βουλγαρική εταιρεία λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων Petrol ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι τα ενοποιημένα καθαρά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2014 δείχνουν αύξηση ζημιών κατά 190% περίπου, φτάνοντας στα 53,9 εκατ. λεβ ή 27,6 εκατ. ευρώ. Επίσης, το ίδιο διάστημα, τα ενοποιημένα έσοδα πωλήσεων της εταιρείας μειώθηκαν κατά 16% ή 768 εκατ. λεβ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Σόφιας
Η βουλγαρική εταιρεία λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων Petrol ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι  τα ενοποιημένα καθαρά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2014 δείχνουν αύξηση ζημιών κατά 190% περίπου, φτάνοντας στα 53,9 εκατ. λεβ ή 27,6 εκατ. ευρώ. Επίσης, το ίδιο διάστημα, τα ενοποιημένα έσοδα πωλήσεων της εταιρείας μειώθηκαν κατά 16% ή 768 εκατ. λεβ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Σόφιας.

Η μείωση εσόδων αποδίδεται στις χαμηλότερες τιμές και στον μικρότερο όγκο πωλήσεων καυσίμων, αναφέρει η ανακοίνωση. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Petrol διέθετε 336 πρατήρια καυσίμων και απασχολούσε 1.954 εργαζομένους.