Αντικαταστάσεις ανακοίνωσε η Bulgarian Energy Holding (BEH), σε ότι αφορά τον κρατικό διαχειριστή μεταφοράς φυσικού αερίου της Βουλγαρίας, Bulgartransgaz

Αντικαταστάσεις ανακοίνωσε η Bulgarian Energy Holding (BEH), σε ότι αφορά τον κρατικό διαχειριστή μεταφοράς φυσικού αερίου της Βουλγαρίας, Bulgartransgaz.

Αντικαταστάθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μέσα στο διάστημα των δύο τελευταίων μηνών.

Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Μητρώου διευθύνων σύμβουλος της Bulgartransgaz είναι σήμερα ο Georgy Gegov, ο οποίος αντικατέστησε τον απερχόμενο Kyril Temelkov.

Το δε Διοικητικό Συμβούλιο, περιλαμβάνει τώρα τους Τάνια Ζαχαρίεβα και Delyan Dimitrov, οι οποίοι αντικαθιστούν τον Evgeni Popov και την Antoniya Uzunova, αντίστοιχα.

Τον Δεκέμβριο το Εποπτικό Συμβούλιο της Bulgartransgaz ως οι καθ 'ύλην αρμόδιοι και η BEH, μία κρατική δομή, θυγατρική της οποίας είναι η Bulgartransgaz, ανέφεραν καθυστερήσεις στην κατασκευή των διασυνδέσεων φυσικού αερίου με τις γειτονικές χώρες, ως έναν εκ των κυρίων λόγων για τις αντικαταστάσεις.