Η εταιρεία λιανικής πώλησης καυσίμων της Σερβίας, Lukoil Srbija, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση για την υποβολή προσφορών για την πώληση ή ενοικίασης εννέα από τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διαθέτει

Η εταιρεία λιανικής πώλησης καυσίμων της Σερβίας, Lukoil Srbija, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση για την υποβολή προσφορών για την πώληση ή ενοικίασης εννέα από τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διαθέτει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η εταιρεία, οι προσφορές ενοικίασης θα πρέπει να ξεκινούν από τα 400 με 1.600 δολ. μηνιαίως, ανάλογα με το κάθε πρατήριο, ενώ οι τιμές πώλησης θα πρέπει να κυμαίνονται ανάμεσα στα 39.500 με 270.000 δολ., ανάλογα με το πρατήριο.

 

Η προθεσμία κατάθεσης των προσφορών λήγει στις 25 Φεβρουαρίου.

 

Η Lukoil Srbija διατηρεί δίκτυο 118 πρατηρίων, τα οποία αντιστοιχούν στο 11% της συνολικής λιανικής αγοράς υγρών καυσίμων της Σερβίας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η ίδια η εταιρεία.

 

Η εταιρεία συστάθηκε μετά την είσοδο της ρωσικής Lukoil στην αγορά της Σερβίας, μετά την υπογραφή συμφωνίας ιδιωτικοποίησης της πλειοψηφίας των μετοχών της Beopetrol.