Η Σλοβενική κρατική εταιρία Eles, ως διαχειριστής του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, έχει ζητήσει προσφορές των ενδιαφερομένων για ένα έργο κατασκευής της γραμμής τροφοδοσίας, δημοσιοποιώντας την σχετική ανακοίνωση στο περιοδικό «Δημόσιες Συμβάσεις» της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη

Η Σλοβενική κρατική εταιρία Eles, ως διαχειριστής του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, έχει ζητήσει προσφορές των ενδιαφερομένων για ένα έργο κατασκευής της γραμμής τροφοδοσίας, δημοσιοποιώντας την σχετική ανακοίνωση στο περιοδικό «Δημόσιες Συμβάσεις» της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη.

Η σύμβαση αφορά την κατασκευή μιας γραμμής σύνδεσης του κλάδου για τον υποσταθμό Podvelka, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε και στην ημερήσια εφημερίδα «Tenders Electronic Daily», (TED).

Η διάρκεια της σύμβασης, η οποία θα ανατεθεί στους υποψηφίους με τη χαμηλότερη τιμή παράδοσης, είναι τρεις μήνες. Οι προσφορές πρέπει να αποστέλλονται από τις 24 Φεβρουαρίου.