Νεαρή Ακτιβίστρια με Κομφετί Διέκοψε τη Συνέντευξη Τύπου που Παρέθετε ο Μάριο Ντράγκι

Νεαρή Ακτιβίστρια με Κομφετί Διέκοψε τη Συνέντευξη Τύπου που Παρέθετε ο Μάριο Ντράγκι
energia.gr
Τετ, 15 Απριλίου 2015 - 18:01
Μια νεαρή γυναίκα περίπου 20 ετών διέκοψε για λίγο τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Μια νεαρή γυναίκα περίπου 20 ετών διέκοψε για λίγο  τη  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Η νεαρή ακτιβίστρια,  που διαμαρτυρόταν για την πολιτική της ΕΚΤ πήδηξε πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά στον Ντράγκι φωνάζοντας στα αγγλικά: «Σταματήστε τη δικτατορία της ΕΚΤ», ενώ παράλληλα έριξε στον πρόεδρο της ΕΚΤ διάφορα αντικείμενα, μεταξύ αυτών φύλλα χαρτί και κάτι που έμοιαζε με κομφετί.

O Μάριο  Ντράγκι, αιφνιδιασμένος σήκωσε τα χέρια του για να καλύψει το πρόσωπό του από την επίθεση, όμως δεν τραυματίστηκε και σε λίγη ώρα συνέχισε χαμογελαστός τη συνέντευξη Τύπου.

Λίγο αργότερα την ευθύνη για την επίθεση με κομφετί και χαρτιά, κατά του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ανέλαβε μέσω μηνύματος που ανάρτησε στο Twitter, η φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση FEMEN.