Κέρδη 63,3 λεβ Βουλγαρίας, ελαφρά μειωμένα σε σχέση με πέρυσι, ανέφερε ο πυρηνικός σταθμός του Κοζλοντούι για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τη σχετική ανάλυση δραστηριοτήτων και οικονομικής κατάστασης. Από την άλλη, μεγάλη ήταν η άνοδος στα έσοδα του σταθμού λόγω αύξησης των πωλήσεων ηλεκτρισμού
Κέρδη 63,3 λεβ Βουλγαρίας, ελαφρά μειωμένα σε σχέση με πέρυσι, ανέφερε ο πυρηνικός σταθμός του Κοζλοντούι για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τη σχετική ανάλυση δραστηριοτήτων και οικονομικής κατάστασης. Από την άλλη, μεγάλη ήταν η άνοδος στα έσοδα του σταθμού λόγω αύξησης των πωλήσεων ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανάλυση, τα κέρδη του Κοζλοντούι εμφανίζουν μικρή μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, κατά το οποίο ανήρχοντο σε 64 εκατ. λεβ.

Τα συνολικά έσοδα του σταθμού για το πρώτο τρίμηνο του έτους υπολογίζονται σε 228 εκατ. λεβ, έναντι 3,7 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2014, αύξηση η οποία αποδίδεται στην αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρισμού στην ελεύθερη αγορά κατά 33, 3 εκατ. λεβ ή 24,48%. (+340 000 MWh).