Η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Αλβανίας (OSHEE) προγραμματίζει για το 2015 την πραγματοποίηση καινοτόμων επενδύσεων, ύψους 5 εκ. δολ. Εντός του Απριλίου αναμενόταν η τοποθέτηση των πρώτων 10.000 έξυπνων μετρητών στα Τίρανα, οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων στο μέγιστο βαθμό

Η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Αλβανίας (OSHEE) προγραμματίζει για το 2015 την πραγματοποίηση καινοτόμων επενδύσεων, ύψους 5 εκ. δολ. Εντός του Απριλίου αναμενόταν η τοποθέτηση των πρώτων 10.000 έξυπνων μετρητών στα Τίρανα, οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων στο μέγιστο βαθμό. Ακόμη, προγραμματίζεται η λειτουργία info-desks, όπου εκτός των πληροφοριών, οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω τραπεζικών καρτών.

 

Η OSHEE σχεδιάζει τη δημιουργία ψηφιακού μητρώου, μέσω του οποίου θα είναι δυνατή η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των αιτήσεων ή των παραπόνων των πελατών, ενώ θα συνεχίσει την επέκταση του έργου της πληρωμής των λογαριασμών μέσω τραπεζικών καρτών και κινητών τηλεφώνων.