Ευρωπαϊκές Ειδήσεις

Εκβιασμός Χωρίς Αιδώ

Εκβιασμός Χωρίς Αιδώ

Η «διακαναλική» συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού κατέδειξε, εκτός από την αδυναμία του στον χειρισμό της ελληνικής γλώσσης (αυτή τη φορά μίλησε και για διάλογο με «κυνικούς» εταίρους) και την έλλειψη οιουδήποτε δισταγμού στην χρήση απειλών κατά του λαού και εμμέσως των βουλευτών του, που δεν συμφωνούν με την πολιτική του. Ουδείς σκεπτόμενος Έλλην αποδέχεται ότι η Κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, αν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι δεν είναι εκείνοι τους οποίους αυτή επέλεξε ως υποψηφίους στις εκλογές.

Total: Restarting Operations Ongoing At French Refineries

Total: Restarting Operations Ongoing At French Refineries

French oil giant Total SA (TOT) Tuesday said restarting operations at its refineries in France are ongoing. "Restarting operations are ongoing," a spokesman for the company told Dow Jones Newswires, without any further details.

BP Profit Plunges On Further Spill Charge

BP Profit Plunges On Further Spill Charge

BP PLC (BP) third-quarter net profit plunged by two-thirds Tuesday as it took a further $7.66 billion pre-tax charge for the Gulf of Mexico oil spill, although the company beat analysts' expectations on some key operational benchmarks.

Διχασμό Προκαλεί η Πρότασις Μέρκελ -Σαρκοζύ  για Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβώνος

Διχασμό Προκαλεί η Πρότασις Μέρκελ -Σαρκοζύ για Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβώνος

Με έντονες αντιπαραθέσεις άρχισε χθες η διήμερη Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών εξ αιτίας της προτάσεως της Γερμανίας και της Γαλλίας για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβώνος. Η Καγκελλάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ επέμεινε στην άποψή της, αυξάνοντας την δυσαρέσκεια μεταξύ των υπολοίπων χωρών μελών, που εμφανίζονται διχασμένες

Η Eκτροπή του Αχελώου, Eκτροπή της Λογικής

Η Eκτροπή του Αχελώου, Eκτροπή της Λογικής

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την προσφυγή του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να επιτύχει την κατά παρέκκλιση συνέχιση των έργων για την εκτροπή του Αχελώου, που σταμάτησαν με την 141/2010 απόφαση του Τμήματος Αναστολών του ΣτΕ, χωρίς να αναμένει ούτε την οριστική απόφαση από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης