ΕΠΑ Αττικής: Άτοκη Χρηματοδότηση για Μετατροπή σε Φυσικό Αέριο ως τις 31 Μαρτίου

ΕΠΑ Αττικής: Άτοκη Χρηματοδότηση για Μετατροπή σε Φυσικό Αέριο ως τις 31 Μαρτίου
energia.gr
Δευ, 25 Ιανουαρίου 2016 - 11:26
Από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση σε όλα τα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής τους εγκατάστασης για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση. Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 100% στο κόστος σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου, τόσο για νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις
Από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση σε όλα τα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής τους εγκατάστασης για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση.

Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 100% στο κόστος σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου, τόσο για νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις.

Οι προσφορές ισχύουν για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.

Επιπλέον, η εταιρία επισημαίνει ότι η ανταγωνιστικότητα του φυσικού αερίου παραμένει υψηλή σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης, σημειώνοντας ότι η τιμή του καυσίμου κινείται πτωτικά εμφανίζοντας μείωση 30% την τελευταία τριετία, ενώ προβλέπεται περαιτέρω μείωση το πρώτο τρίμηνο του έτους.